Vacature Technisch Specialist Safety & Security

In verband met uitbreiding zijn we op zoek naar een technisch specialist Safety & Security.

Voor Opportunity Beyond Safety B.V. (OBS) te ’s-Heerenberg zijn wij op zoek naar een Technisch Specialist Safety & Security met tenminste 4 jaar ervaring in de brandveiligheid.

Ben jij een technisch specialist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een dynamische organisatie dan past onderstaande functie perfect bij jou!

Opportunity Beyond Safety is een klantgericht, professioneel bedrijf, gespecialiseerd in Safety- & Securityproducten. Wij zijn, samen met onze partners, het verschil aan het maken door een premium merk FireClass (Tyco) in de markt te zetten met bijbehorende toegevoegde waarde voor onze klanten. Een toegevoegde waarde die verder gaat dan de gebruikelijke overeenkomsten in de Safety & Security.

Functieomschrijving:

De Technisch Specialist is het aanspreekpunt van de organisatie m.b.t. techniek en applicatiekennis. Je bent dagelijks bezig met het ondersteunen van de partners, denk dan aan inbedrijfstellen, engineeringsvraagstukken beantwoorden maar ook het programmeren van software voor de centrales. Jouw werkzaamheden kunnen zeer divers zijn, maar altijd gericht op de techniek. Je werkgebied omvat heel Nederland. Je werkt vanuit het kantoor in ’s-Heerenberg. Wij bieden een afwisselende fulltime functie in een groeiend bedrijf met moderne opvattingen en managementstijl.

Functie-eisen:

  • Je beschikt, bij voorkeur, over een diploma elektrotechniek op minimaal mbo-niveau;
  • Bij voorkeur heb je het diploma projecteringsdeskundige brand en ontruiming;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Engelse- en Nederlandse taal);
  • Je hebt kennis van wet- en regelgeving inzake brandveiligheid;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van softwareoplossingen in centrales;
  • Ervaring in het technisch opzetten van brandveiligheidsoplossingen;
  • Je bent professioneel, oplossingsgericht, zelfstandig, enthousiast en zeer bewust van het belang van de techniek in onze branche.

Een Technisch Specialist bij Opportunity Beyond Safety is zoveel meer dan een medewerker die zijn/haar kennis op het gebied van Brandveiligheid toepast! Als technisch geweten voor onze partners, vind je energie en voldoening in kennisdeling. Naast je deskundigheid, is het vooral je betrokkenheid, je interesse en je waardering voor nieuwe kansen & uitdagingen, waardoor je je voortdurend verder kunt ontwikkelen. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij een match voor Opportunity Beyond Safety!

Geïnteresseerd?

Stuur een email voorzien van je cv en een motivatiebrief naar peter@ogobs.nl

Terug naar overzicht

Geplaatst op 14 februari 2017