15 redenen waarom partners voor OBS kiezen

 

1

Als OBS zijn we nooit, op geen enkele wijze, een concurrent voor onze partners. OBS gaat niet zelf of rechtstreeks de markt op, altijd via een partner.

3

Veel systemen die we bieden zijn ontwikkeld om op softwarematige basis met elkaar te communiceren, met of zonder managementsysteem. Technische verificatie is hierdoor op een eenvoudige wijze te realiseren.

5

Enige brandbeveiligingspartner in Nederland met een geïntegreerde Cyber Security aanpak.

7

OBS is CRKBO erkende opleider, de plek waar vakkennis, marketing- & saleskennis wordt gedeeld met de aangesloten partners.

9

OBS heeft het inspectieproces voor een brandveilige woon- & werkomgeving in haar marktpropositie ondergebracht. Snel, vakkundig en vanuit de visie van de klant. Dus geen lange wachttijden en zeer concurrerende prijsstelling naast een excellente procesondersteuning.

11

OBS biedt handzame bouwkundige oplossingen voor brandwerende scheidingen middels diverse praktische oplossingen. Voor de klant een zeer interessante oplossingen, een applicateur, voortdurend terugkomende activiteiten zijn niet meer nodig waardoor kosten worden bespaard.

13

Safety- & securityoplossingen kunnen we nauwelijks meer realiseren zonder de aanleg van datanetwerken. Juist om deze reden en om klanten 1 aanspreekpunt te bieden, heeft OBS een intensieve samenwerking met specialistische partners voor dataoplossingen.

2

A-merk producten en diensten, vooruitstrevende technologie waarmee toepassingen te realiseren zijn van een winkelpand tot een vliegveld of offshoreplatform.

4

Elk jaar minimaal vier kennisdelingssessies voor OBS-partners met gastsprekers en uitrol van nieuwe applicaties en introductie nieuwe technologieën.

6

We maken jaarlijks meerdere referenties, showcases en gebruiken free publicity om de partners in de schijnwerpers te zetten.

8

Binnen het OBS-netwerk is de volledige gediplomeerde BIO-aanpak aanwezig. Integrale oplossingen zijn hierdoor snel en doeltreffend aan te bieden. Bouwkundige toetsing, Safety- & Securitysystemen en organisatorische invulling zijn dagelijkse vragen waaraan we invulling geven.

10

OBS biedt commerciële ondersteuning bij aanbestedingen en “complexe” aanvragen, als specialist en ervaringsdeskundige bieden we onze partners deze diensten daar waar support nodig is.

12

Als netwerk bieden we kennissessies aan om klanten voortdurend te informeren over de ontwikkelingen in de markt en hoe wij hierop inspelen.

14

OBS ondersteunt haar partners bij het verkrijgen van gewenste certificeringen, zowel Borg als de erkenning branddetectiebedrijf zijn voor ons bekend terrein.

15

OBS is een compacte organisatie, als distributeur van uitsluitend A-merken bieden we onze partners een scherpe inkoopprijs van materialen, naast een scala aan diensten waarmee een onderscheidende propositie te maken is waarin de veiligheid en de mens centraal staan.