Vacature Directeur Techniek & Operatie

Voor Opportunity Beyond Safety B.V. (OBS) te ’s-Heerenberg zijn wij op zoek naar een jonge ambitieuze Directeur Techniek & Operatie. Een hands-on collega met tenminste enkele jaren ervaring als leidinggevende in de Safety & Securitywereld. Als directeur ben je eindverantwoordelijk voor de techniek en operatie, wat ook betekent dat je zelf actief de handen uit de mouwen steekt. In deze functie mag je doorgroeien tot de eindverantwoordelijke voor OBS. Je wordt de komende jaren actief in jouw loopbaan begeleidt door specialisten in hun vakgebied. Zo wordt je bijgestaan door een accountant, jurist, community manager, webdeveloper en een organisatieadviseur.

Opportunity Beyond Safety is een klantgericht, professioneel bedrijf, gespecialiseerd in Safety- & Securityproducten. Wij maken, samen met onze dealers, het verschil door het verspreiden van een premium merk en toegevoegde waarde die verder gaat dan de gebruikelijke overeenkomsten in de Safety & Security.

Functieomschrijving:

Als Directeur Techniek & Operatie ben je een creatieve specialist met parate technische en operationele kennis om geselecteerde dealers op strategisch en tactisch niveau te adviseren. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de dealer-/klantvraag naar een functioneel advies, implementatie en de begeleiding daarvan, tot aan de oplevering van het traject naar de dealer.

Doordat Opportunity Beyond Safety een klein bedrijf is, zullen jouw werkzaamheden zeer divers zijn. Je beschikt daarom over een open mind om nieuwe wegen te bewandelen en innovatief te zijn in alles wat je doet. Je zoekt actief naar verdieping en verbreding om steeds weer nieuwe vragen deskundig op te kunnen pakken.

Je werkt vanuit het kantoor in ’s-Heerenberg en je werkgebied omvat heel Nederland en incidenteel de omringende landen Duitsland & België.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een diploma elektrotechniek en/of bedrijfskunde op hbo-niveau;
  • Je bent een commercieel talent dat techniek en uitvoering als passie heeft;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Engelse- en Nederlandse taal);
  • Je hebt kennis van wet- en regelgeving inzake brandveiligheid;
  • Ervaring in toetsing, advisering en realisatie van brandveiligheidsoplossingen;
  • Je bent professioneel, oplossingsgericht, zelfstandig, enthousiast en zeer bewust van het belang van de gegeven adviezen.

Wij bieden een afwisselende functie in een groeiend bedrijf met moderne opvattingen en een innovatieve managementstijl. De directeur die we zoeken voor Opportunity Beyond Safety is dan ook zoveel meer dan een specialist die zijn/haar kennis op het gebied van Brandveiligheid toepast! Als gids voor dealers, vind je energie en voldoening in kennisdeling. Naast je deskundigheid, is het vooral je betrokkenheid, je interesse en je waardering voor nieuwe kansen & uitdagingen, waardoor jij je voortdurend verder kunt ontwikkelen.
Herken je jezelf hierin? Dan ben jij een match voor Opportunity Beyond Safety!

oja

Geïnteresseerd?

Stuur een email voorzien van je cv en een motivatiebrief uiterlijk 21 augustus naar peter@ogobs.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 juli 2016