Vacature Applicatie Manager Safety & Security

Voor Opportunity Beyond Safety B.V. (OBS) te ’s-Heerenberg zijn wij op zoek naar een Applicatie Manager Safety & Security met tenminste 4 jaar ervaring als brandveiligheidsadviseur. Ben jij een technisch specialist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en meer verantwoordelijkheid, dan past onderstaande functie perfect bij jou!

Opportunity Beyond Safety is een klantgericht, professioneel bedrijf, gespecialiseerd in Safety- & Securityproducten. Wij zijn, samen met onze dealers, het verschil aan het maken door het verspreiden van een premium merk en een toegevoegde waarde die verder gaat dan de gebruikelijke overeenkomsten in de Safety & Security. Wij hebben een kernteam van specialisten:

 • Meer dan 55 jaar ervaring in de Safety- & Securitymarkt. Zowel nationaal als internationaal;
 • Meer dan 35 jaar ervaring in projectmanagement Safety & Security;
 • 18 jaar ervaring in organisatieontwikkeling door praktische implementaties waaronder 6 vooraanstaande Safety- & Securityorganisaties;
 • Veel kennis van de installed base in Nederland.

Functieomschrijving:

De Applicatie Manager Safety & Security is een creatieve specialist met technische kennis om geselecteerde dealers op strategisch en tactisch niveau te adviseren. Je bent verantwoordelijk voor de (technische) vertaling van de dealer/klantvraag naar een functioneel advies, implementatie en de begeleiding daarvan tot aan de oplevering van het traject naar de dealer.

Doordat Opportunity Beyond Safety een klein bedrijf is, zullen jouw werkzaamheden zeer divers zijn. Er wordt daarom van je gevraagd om met een open mind nieuwe wegen te bewandelen en innovatief te zijn in al jouw handelen. Je zoekt actief naar verdieping en verbreding om steeds weer nieuwe vragen deskundig op te kunnen pakken.

Je werkgebied omvat heel Nederland en incidenteel de omringende landen Duitsland & België. Je werkt vanuit het kantoor in ’s-Heerenberg. Wij bieden een afwisselende functie voor 5 dagen per week (40 uur) in een groeiend bedrijf met moderne opvattingen en managementstijl.

Functie-eisen:

 • Je beschikt, bij voorkeur, over een diploma elektrotechniek op hbo-opleiding;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Engelse- en Nederlandse taal);
 • Je hebt kennis van wet en regelgeving inzake brandveiligheid. Bij voorkeur ook bouwkundig;
 • Ervaring in toetsing, advisering en realisatie van brandveiligheidsoplossingen;
 • Je bent goed en snel in staat werk te genereren voor jezelf, je netwerk te vergroten en te onderhouden, je hebt in dat kader een commerciële instelling;
 • Je bent professioneel, oplossingsgericht, zelfstandig, enthousiast en zeer bewust van het belang van de gegeven adviezen;
 • Kandidaten die beschikken over een diploma firesafetyengeneering hebben een pre.

Een applicatiemanager bij Opportunity Beyond Safety is zoveel meer dan een specialist die zijn/haar kennis op het gebied van Brandveiligheid toepast! Als gids voor onze klanten & dealers, vind je energie en voldoening in kennisdeling. Naast je deskundigheid, is het vooral je betrokkenheid, je interesse en je waardering voor nieuwe kansen & uitdagingen, waardoor je je voortdurend verder kunt ontwikkelen. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij een match voor Opportunity Beyond Safety!

Geïnteresseerd?

Stuur een email voorzien van je cv en een motivatiebrief naar peter@ogobs.nl

Terug naar overzicht

Geplaatst op 23 juni 2016