Partnerdag Opportunity Beyond Safety

Op vrijdag 29 september is door Opportunity Beyond Safety in samenwerking met Tyco FireClass een succesvol partnerevent georganiseerd. Dit keer werd het event georganiseerd op TT-circuit Assen tijdens de British Superbike.
We waren, als distributeur van Tyco in Nederland, te gast bij het Tyco/BMW racingteam.

Rode draad van het event: OBS-ISS (OBS Integrated Systems & Services). Door het samengaan van Johnson Controls en Tyco kunnen nu nog meer systemen worden geïntegreerd via een softwarematige koppeling. De mogelijkheden van systeemintegratie zijn de gehele dag in presentaties aan de deelnemers getoond. Na het welkomstwoord door Peter Gielens is er door Sam Ward, EU&A Sales Director, een presentatie gegeven over de toekomst Johnson Controls/Tyco. Nadat de ochtendmist was opgetrokken was het tijd om de eerste training van de British Superbike te bekijken.

Aansluitend een presentatie van Peter Gielens over systeemintegratie en de applicatie van OBS-ISS, de FC501 met beeldverificatie, welke zeer goed is ontvangen. Mike Stonehouse, head technician FireClass, vertelde daarna de mogelijkheden van onze nieuwe paging systemen, die ook softwarematig te koppelen zijn met onze centrales. Mike sloot zijn presentatie af met een leuke Need to Know Quiz.

Na de lunch was er voor alle deelnemers tijd voor een Pit Walk, meet & greet Tyco/BMW team en de mogelijkheid, om tegen een leuke korting, kleding van het racingteam aan te schaffen.

In de tweede helft van de middag was het tijd voor een presentatie van Ruud en Uwe in de Tyco Truck. Ruud Boonen is Regional Sales Manager Benelux Security Products en Uwe Wingerath is Application Engineer Benelux Security Products. Zij spraken over de integrale oplossingen en trends vanuit Security inzichten. Diverse live demo’s gaven een overzicht van de applicaties en merken.

Een zonnige en geslaagde dag werd, na een dankwoord van Peter Gielens, afgesloten met de tweede training van de British Superbike.

Wij bedanken iedereen die van dit event een succesvolle dag hebben gemaakt en hopen alle partners op ons volgende event, eind januari 2018, opnieuw te mogen begroeten.

Het OBS-ISS Team

Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 oktober 2017